Nationale Sportweek 2019: Brummense Dijkloop

• Begint op: 20 september 2019 18:30
  • Eindigt op: 20 september 2019 20:30

brummense dijkloop (2)

In het kader van de kick-off van de Nationale Sportweek organiseren stichting Sportkompas, Top Motion Gelderland en Bertine Lentink Food & Sport coach de eerste Brummense Dijkloop. Tijdens deze unieke hardloopwedstrijd maakt iedereen een kans om te winnen! Niet de drie snelste deelnemers worden als winnaar aangewezen, maar de drie deelnemers die het dichtstbij de vooraf opgegeven tijd finishen vallen in de prijzen. In totaal stellen zijn er drie prijzen beschikbaar bij de onderdelen 2,5 en 5 km. Bij de kidsrun geldt dat de drie tijdsnelsten per categorie (jongens/meisjes) een prijs krijgen. De geschatte tijden van de kinderen hoeven dus niet doorgegeven te worden.

Vanwege de opzet van deze hardloopwedstrijd is het deelnemen met een sporthorloge, mobiele telefoon of iets anders waarop je de tijd kunt aflezen niet toegestaan. Eventueel het horloge afplakken mag wel, zodat je achteraf de hardloopdata wel kunt terugzien.

Aanvang per categorie

– 1 km Kidsrun 19:10 uur.

– 2,5 km 19:30 uur.

– 5 km 19:30 uur.

Inschrijving

Inschrijven kan tot en met 19 september 2019 online via deze link: https://inschrijven.nl/form/2019092050810-nl. Na-inschrijving kan tot 30 minuten voor aanvang van het onderdeel.

Startnummer

Je kunt het startnummer ophalen op de wedstrijddag bij de start- en finishlocatie. Er wordt verzocht om het startnummer uiterlijk 20 minuten voor aanvang van de wedstrijd op te halen.

Start- en finishlocatielocatie

Piepenbeltweg 27, 6971 JH te Brummen.

Parkeren

Parkeren bij de start- en finishlocatie is beperkt mogelijk. Wij moedigen daarom de deelnemers uit om zoveel mogelijk op de fietst of (hardlopend) naar de start- en finishlocatie te komen.

Uitslagen

De uitslagen van de gelopen tijden komen op www.uitslagen.nl te staan op basis van gelopen eindtijd. De snelste loper staat dan als nummer 1 gepositioneerd. De winnaars van de hardloopwedstrijd (de personen die het dichtsbij de vooraf geschatte tijd finishen) worden uiterlijk 30 minuten nadat de laatste deelnemers is gefinisht bekend gemaakt.

Algemene voorwaarden voor deelname

–  Er vindt geen teruggave van het inschrijfgeld plaats bij annuleren van het evenement door overmacht.

–  Indien u wegens omstandigheden niet meer kan deelnemen aan de Brummense Dijkoop dan is het niet mogelijk om de inschrijving te annuleren met teruggave van het inschrijfgeld. Het is wel mogelijk om het startbewijs over te dragen. Wij hebben dan wel de persoonsgegevens nodig van de persoon die het startnummer overneemt.

–  Deelname aan de Brummense Dijkloop is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.

–  Leeftijdsgrenzen: Kidsrun van 4 tot en met 15 jaar, de 2,5 km vanaf 10 jaar en de 5 km is vanaf 12 jaar.

–  De organisatie neemt je gegevens op in een bestand en kan deze gebruiken voor mails over de de Brummense Dijkloop. Bij bezwaar kun je dit aangeven aan de organisatie van de Brummense Dijkloop.

–  Deelnemers gaan akkoord met het eventueel maken van beeldmateriaal voor promotionele doeleinden van de Brummense Dijkloop zonder hiervoor een vergoeding te claimen.

–  Aanwijzingen van de verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.

AVG

De algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat over het gebruik van je (persoons)gegevens. De organisatie van de Brummense Dijkloop beschikt over persoonlijke gegevens voor intern gebruik ter inschrijving, ter verificatie en ten behoeve van calamiteiten. Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld en/of verkocht. Je gegevens zijn veilig. De opslag geschiedt op een beveiligde cloud-omgeving en is alleen lokaal toegankelijk voor de personen die belast zijn met de verwerking van de inschrijvingen en uitslag. Het e-mailverkeer wordt tevens via een beveiligd account verzorgd.

Piepenbeltweg 27

Piepenbeltweg