Eerbeek in Beweging

• Begint op: 18 mei 2019 13:30
  • Eindigt op: 18 mei 2019 16:00

foto Peter Lous

Op zaterdag 18 mei vindt ‘Eerbeek in Beweging’ plaats in en om CBS De Triangel. Deze dag staat in het teken van bewegen en een gezonde leefstijl. Van 13:30 tot 16:00 uur wordt er een gevarieerd programma georganiseerd met beweegactiviteiten, clinics, presentaties, informatiestands en een aantal ludieke acties. Kortom: een interactief programma voor kinderen, ouders, wijkbewoners en andere belangstellenden.

Kom langs en ervaar wat er in Eerbeek allemaal te doen is op het gebied van bewegen en gezond leven!

Deze wijkdag wordt georganiseerd door de samenwerkingspartners van het traject ‘Gezond opgroeien in Eerbeek met Beweeg Wijs’: SKE Spreng, CBS De Triangel, GGD NOG, Stichting Sportkompas, gymvereniging Kracht & Vlugheid, Fysiotherapie Eerbeek en Loenen en Beweeg Wijs.

Download hier de informatieposter

Christelijke BasisSchool de Triangel