Happy day

• Begint op: 25 oktober 2019 10:00
  • Eindigt op: 25 oktober 2019 13:00

happy-day-1

Ook dit jaar vieren we weer met heel veel deelnemers en vrijwilligers de Happy Day op 25 oktober van 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur.

We organiseren de sportdag, voor mensen met een verstandelijke beperking, voor het zesde jaar op rij en doen het ook dit jaar weer met veel plezier en enthousiasme. Er is een programma voor 2 niveaus dit jaar; midden en hoog. Bij hoog niveau kun je denken aan een eenvoudig partijtje bouncebal (variant van hockey) en dans. Het midden-niveau gaat meer om beleving en beweging.

De activiteiten worden in samenwerking met een fysiotherapeut en een bewegingsagoog van Philadelphia bedacht en uitgewerkt.

Aanmelden kan via yolanda@stichtingsportkompas.nl en de minimale leeftijd is 15 jaar. We vragen een bijdrage van €7,50 per deelnemer. (Begeleiders mogen uiteraard gratis naar binnen.)

Om een impressie te krijgen van de sportdag kun je onderstaande video bekijken:

Brummen

Gelderland