Koppeldarttoernooi bij Rhienderoord

• Begint op: 15 juni 2019 15:00
  • Eindigt op: 15 juni 2019 22:00

Darttoernooi (2)

Op zaterdag 15 juni heeft stichting Sportkompas samen met dartvermaak.nl een darttoernooi op de planning staan bij Zwembad Rhienderoord. Het gaat om een koppeldarttoernooi. Dat houdt in dat je met twee personen tegen twee tegenstanders speelt.

Je kunt je per koppel opgeven, maar je kunt je ook los opgeven. De los opgegeven spelers worden dan aan elkaar gekoppeld en zij gaan dan samen het toernooi spelen. Deelname kost €5,- per persoon, een koppel opgave kost dus €10,- in totaal.

Het toernooi begint om 15:00 en zal de rest van de middag en begin van de avond bezig zijn. Vergeet niet om je eigen dartpijlen mee te nemen. Je maakt kans op leuke prijzen als winnaar, dus zorg dat je je aanmeldt voor deze activiteit.

Vul hieronder het aanmeldformulier in voor jou en je eventuele duo-partner. Je kunt je ook aanmelden bij de receptie van Rhienderoord. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen via: activiteit@stichtingsportkompas.nl

Aanmelden - Darttoernooi

Zwembad Rhienderoord