Lenteloop Eerbeek

• Begint op: 24 maart 2019 10:00
  • Eindigt op: 24 maart 2019 18:00

lenteloop

Op zondag 24 maart vindt de 38e editie van de Lenteloop Eerbeek plaats. De routes lopen door de prachtige bossen van de Veluwezoom achter Eerbeek en Laag Soeren. De afstanden zijn de 3,6; 13 en 21,1 kilometer. Daarnaast is er een trail van 10 en 20 kilometer uitgezet en de afstand van de wandeling is dit jaar ongeveer 10 kilometer.

Een trail gaat over onverharde paden, bij voorkeur over kleine single tracks. Veel traildeelnemers hebben een rugzakje bij zich met wat eten en drinken. Het aantal deelnemers is echter beperkt, bij de Lenteloop is er een maximum van 400 deelnemers.

De opbrengst van de Lenteloop Eerbeek wordt jaarlijks besteed aan goede doelen. Dit jaar is het goede doel Rotary Vakantie geluk. Rotary Eerbeek-Zutphen bedacht dit initiatief en zet zich in voor gezinnen die door omstandigheden niet in staat zijn om op vakantie te gaan. Rotary Vakantie geluk biedt korte verzorgde vakanties aan zodat ook zij er even tussen uit kunnen.

Wil jij ook meedoen aan de Lenteloop of wil je meer informatie? Ga dan naar de website van Lenteloop Eerbeek!

Restaurant, Partycentrum en Catering De Heideroos Eerbeek

Harderwijkerweg