Santa Run

  • Begint op: 22 december 2019 00:00
  • Eindigt op: 23 december 2019 00:00

Santa run

Doe 21 december mee aan de Santa Run voor Serious Request

Op 21 december organiseert Sportkompas samen met Top Motion Gelderland en Bertine Lentink de Santa Run. De gehele opbrengst van deze run gaat naar het goede doel van Serious Request en zal samen met de opbrengst van het Glazenhuis overhandigd worden aan de dj’s van 3FM. Zij worden die avond rond 22:00 uur verwacht op het Marktplein te Brummen. Loop jij ook mee?!

De Santa Run bestaat uit twee onderdelen. Voor de kinderen is er een sponsorloop van 1 kilometer. De start en finish zijn op het Marktplein te Brummen. Uiteraard is het de bedoeling dat de kinderen zich zoveel mogelijk laten sponsoren voor het goede doel. Het gesponsorde geld kunnen zij vooraf inleveren bij de wedstrijdtafel. De sponsorlijsten voor deze loop worden geregeld via de scholen.

Bovendien zijn er voor de kinderen prijzen te verdienen! De drie snelste meisjes en de drie snelste jongens én het kind met het meeste sponsorgeld krijgen een mooie prijs. Wat dat is, blijft nog heel even geheim…

Daarnaast is er de loop voor volwassenen. Zij rennen 5 rondes en leggen in totaal een afstand van 5 kilometer af, de start en finish zijn op het Marktplein te Brummen. Het inschrijfgeld is € 10 en ook de volwassenen kunnen sponsorgeld meebrengen! Degene die het grootste sponsorbedrag meebrengt én de drie snelste heren en drie snelste dames zullen bovendien een prijs krijgen. Kortom: genoeg reden om je vandaag nog in te schrijven en mee te lopen voor het goede doel.

Meld je hier aan:

KLIK HIER!

Locatie

Marktplein

Marktplein
Brummen
Gelderland

Nederland