Seizoensafsluiting Sportclub Brummen

• Begint op: 15 juni 2019 12:30
  • Eindigt op: 15 juni 2019 22:00

Accommodatie-SPB_1 (2)

Op zaterdag 15 juni vindt de seizoensafsluiting bij Sportclub Brummen plaats. Er is een 6 tegen 6 toernooi voor de jeugd en een 4 tegen 4 toernooi voor de senioren. De jeugd kan zich individueel of via de trainer/leider aanmelden voor het 6 tegen 6 toernooi. Senioren kunnen voor het 4 tegen 4 toernooi een eigen team vormen. Dit team moet bestaan uit minstens twee leden van Sportclub Brummen en moet een unieke teamnaam hebben.

Verder worden de kampioenen gehuldigd van het afgelopen jaar. Er zijn ook nog jeugdactiviteiten en er zal ook een live DJ aanwezig zijn om er een leuke seizoensafsluiting van te maken.

Voor de senioren is de prijs €10,- per opgegeven team. Voor de jeugd is de deelname gratis.

Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 1 juni via seizoensafsluitingbrummen@gmail.com.

L.R. Beijnenlaan 18

Brummen