Vikingoutdoor Steam Trailrun

  • Begint op: 24 augustus 2019 09:00
  • Eindigt op: 24 augustus 2019 18:00

locomotief (2)

Een zeer bijzondere Trailrun door een heel mooie omgeving aan boord van de Veluwse Stoomtrein Maatschappij (VSM).

Men verzamelt bij de sporthal aan de Burgemeesterbloemerstraat 1 in Dieren,
daar haal je je startnummer om 9 uur ‘s ochtends. Aansluitend wandel je in 5 min naar het station waar de stoomtrein voor klaarstaat.

Je kan gratis Parkeren bij het station, maar ook bij het eindpunt, de sporthal aan de Burgemeesterbloemerstraat 1 in Dieren. Dit is op ongeveer 400 meter afstand van het station.

Om 10.00 uur gaat de stoomtrein vertrekken en het is verstandig om op tijd te zijn, want anders moet je heel veel extra kilometers lopen. De stoomtrein is speciaal afgehuurd voor deze activiteit, dus aan boord zijn alleen trailrunners. Het belooft een gezellige boel te worden.

De stoomtrein rijdt over een enkel spoor van Dieren richting Apeldoorn. De eerste tussenstop is in Eerbeek en de tweede in Beekbergen. Zodra je uit de trein stapt is er een route die hardgelopen wordt. In Eerbeek worden de 10 en de 15 kilometer gelopen. In beekbergen de 25 en 42 kilometer.

Tijdens de rit kun je kennis maken met allemaal goed gehumeurde trailrunners die allemaal hun ervaringen bij zich dragen en dit graag met je willen delen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Steam Trailrun.

Locatie