Als vanouds! Een geslaagd vv Oeken toernooiweekend

IMG_7082

Afgelopen weekend was er een goed bezet toernooiweekend op sportpark De Overkant. Op vrijdag voor het eerst het Vrouwen 30+ en Heren 35+/45+ toernooi, op zaterdag het Oranjefestival voor de jeugd en op zondag het vertrouwde en supergezellige 7×7 toernooi. Alle drie de dagen waren de velden erg goed bezet met uitstekende weersomstandigheden. Op vrijdag werden namens sponsor mpro adviseurs B.V. de 1e prijzen uitgereikt aan de dames van Eerbeekse Boys VR30+ en aan de heren van v.v. Dieren 35+. Na de inspanning, was er ontspanning. Onder het genot van een drankje en een hapje werd het seizoen gezellig afgesloten. 

Op zaterdag genoten circa 40 mini’s en 35 spelers van de JO9, JO11 en JO13 van het door vele enthousiaste vrijwilligers goed georganiseerde Oranjefestival. 

Zondag werd het weekend afgesloten met het alom bekende 7×7 toernooi, gesponsord door Fietsspecialist Ten Broek. 21 Teams maakten er wederom een sportief voetbalfeestje van. Naast de sportieve prestatie was er ook ruimte voor gezelligheid. Bij de recreanten mocht team Hangover 69 de 1e prijs in ontvangst nemen en bij de professionals wonnen de Geel Blauwe Leeuwen in een spannende finale uiteindelijk met penalty’s van VVbafvv. Als afsluiter van een mooi weekend werden we verrast met een optreden van Stevie Poppinghaus. Het was een geslaagd weekend en we zien iedereen graag volgend jaar weer terug bij vv Oeken!

 

Deel dit bericht