VACATURE: Beweegdocent

volley7

Beweegdocent

Stichting Sportkompas verzorgt voor een aantal scholen in de gemeente Brummen bewegings-onderwijs, pleinactiviteiten en natte gymlessen. Als beweegdocent maak je deel uit van het team Sportservice en organiseer je op de eerste plaats bewegingslessen voor het basisonderwijs, waarbij je mogelijk ook wordt ingezet bij de andere activiteiten. Gevarieerd werk!

Wie zoeken wij?

• Je verzorgt bewegingslessen voor het basisonderwijs.
  • Je beschikt over een (C)ALO diploma voor het geven van bewegingslessen aan (basis)scholen.
  • Je hebt ervaring in het zelfstandig organiseren van activiteiten en bewegingslessen.
  • Je bent pro-actief en beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen.
  • Je bent flexibel in werkzaamheden, uren en bereid om op onregelmatige tijden te werken.
  • Je kunt projectmatig werken gericht op de doelen en het resultaat en werkt in mogelijkheden en kansen.

Wat bieden wij?

• Een afwisselende, uitdagende functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Een prettige, collegiale werkomgeving in een klein, zelfstandig team.
  • Een arbeidscontract voor in eerste instantie voor het schoolseizoen 2021-2022, met mogelijkheid van verlenging.
  • De functie wordt conform de CAO Zwembaden ingeschaald.

Belangstelling?

Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zo snel mogelijk een korte, bondige schriftelijke motivatie met curriculum vitae per email aan jacco@stichtingsportkompas.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacco Peelen (06-4849.2448) of Lucia Derickx (06-2211.0071).