Bomvol jubileumweekend vv Oeken groot succes!

Feestweekend

Het jubileumweekend van het 90-jarige vv Oeken is uitgedraaid op een enorm succes. In een grote feesttent op sportpark de Overkant werden het hele weekend verschillende jubileumactiviteiten aangeboden. Voor iedereen was er in het weekend van 5 tot 7 oktober veel te doen: een weekend waar nog lang met plezier en trots op terug gekeken zal worden.

Fifa 19

Het feestelijke weekend werd op vrijdag ‘digitaal’ afgetrapt door de jeugd. In de tent stonden twaalf schermen met twaalf Playstations opgesteld, waarmee werd uitgevochten wie zich zou kronen tot FIFA-kampioen van Oeken. De virtuele strijd barstte in de tent tussen maar liefst 100 kinderen los. In de spannende finalerondes bleken Mauro en Jurre uiteindelijk het sterkste duo te vormen en gingen zij er met de prijs vandoor: FIFA 19.

Feestelijk diner

Zaterdag was de dag van het clubdiner voor ruim 120 leden, die genoten van het koude en warme buffet dat muzikaal omlijst werd door Tim Akkerman. Voorzitter Emile Jager bracht gezamenlijk met de aanwezigen een proost uit op het 90-jarig jubileum van de levendige vereniging. Na het diner werd de tent omgetoverd tot feestlocatie, waar DJ Chiel stond te popelen om te beginnen. Prachtig hoe hij de verschillende mensen steeds weer een ander muzikaal tijdsperk in wist te sturen, begeleid door prachtige effecten op een enorme LED-wall. De feestavond werd een groot succes en tot in de late uurtjes werd het glas geheven op de verjaardag van onze mooie club.  

Feestelijke afsluiting

De zondag startte met een jubileumwedstrijd tussen het huidige eerste en ‘Oud Oeken 1’. Het feest van de avond ervoor werd er uitgespeeld en het huidige eerste wist met 10-0 te winnen. Tijdens het spectaculaire brunchconcert van Harmonie Orkest Brummen werd nagepraat over de wedstrijd en genoten leden, voetballers en belangstellenden van het mooie repertoire. De Pretband zorgde aansluitend voor een energieke overgang naar de laatste activiteit van het weekend: het Oktoberfest. DJ Emiel wisselde Duitse klanken af met af en toe een stevige beat of meezinger. De laatste biertjes van het weekend werden gedronken en er werd teruggekeken op een fantastisch weekend vol blauwwit feestgedruis.  

De vereniging bedankt alle vrijwilligers, sponsoren en bezoekers voor hun bijdrage aan een geweldig jubileumweekend. Op naar het 100-jarig jubileum!

Deel dit bericht

Recept van de maand: Bananenbrood-taart

Het jubileumweekend van het 90-jarige vv Oeken is uitgedraaid op een enorm succes. In een grote feesttent op sportpark de Overkant werden het hele weekend verschillende jubileumactiviteiten aangeboden. Voor iedereen was er in het weekend van…