Brummense damvereniging zoekt leden

wanted

Net zoals bij de meeste mensen, zit de vakantie er voor de Brummense dammers op. De dammers gaan weer van start met de wedstrijden voor het clubkampioenschap. De eerste vriendschappelijk wedstrijden werden op 23 augustus al gespeeld. Vanaf donderdag 6 september gaat het seizoen écht van start.

De Brummense damvereniging is hard op zoek naar nieuwe leden. Belangstellenden zijn welkom op de clubavond elke donderdag vanaf 19.30 uur in Plein 5 te Brummen. De jeugd tot en met achttien jaar begint om 18.30 uur. Beginnende dammers die nog niet zo goed kunnen spelen, maar wel mee willen doen aan damwedstrijden, zijn ook van harte welkom. De eerste paar keren zijn geheel vrijblijvend.

Informatie is verkrijgbaar bij Johan Haijtink in Brummen, tel. 0575 – 562172 en bij Albert van Ooijen in Eerbeek, tel. 0313 – 651678. Contact opnemen via het contactformulier van de club kan hier.

Bron: De Regiobode Online