Brummense dijkloop

image00031

Vorig jaar was de Brummense Dijkloop de succesvolle kick-off van de Nationale Sportweek in de gemeente Brummen. Toch heeft de organisatie,Sportkompas, Top Motion Gelderland en Bertine Lentink Food & Sport Coach, er dit jaar voor gekozen om de loop als afsluiter neer te zetten. Daarom vond de Dijkloop, met start en finish  plaats op zondag 27 september. Door deze unieke hardloopwedstrijd nu overdag te organiseren is het toegankelijker voor jong én oud.

Uniek, dat is kenmerkend aan de hardloopwedstrijd die dit jaar voor de derde keer georganiseerd wordt. Het is namelijk niet vanzelfsprekend dat de snelste loper wint. Men geeft van te voren een finish tijd door. De 3 deelnemers die het dichts bij hun vooraf opgegeven tijd zaten die winnen de Brummense Dijkloop.

Winnaars:

1. Bente breukink 3.22