Bruvoc mini’s niveau 4 kampioen

190423_Mini’s Bruvoc kampioen 1

Ingestuurd door de redactie van Bruvoc

De mini’s van Bruvoc niveau 4 zijn kampioen geworden op de allerlaatste speeldag. Het was een spannend eind van het seizoen voor de mini’s niveau 4 van Bruvoc. Op de laatste speeldag moest het gebeuren, vooral de wedstrijd tegen Blok EVC was belangrijk. Als die wedstrijd gewonnen zou worden was het kampioenschap zo goed als zeker.

De eerste wedstrijd was tegen Blok EVC, direct de belangrijkste dus. Licht gespannen en met de nodige zenuwen verloor Bruvoc de eerste set helaas nipt (14-16). Een enorm spannende tweede set werd wel gewonnen (15-14), de zoemer voor het einde van de speeltijd kwam voor Bruvoc precies op tijd. De wedstrijden daarna wonnen de mini’s overtuigend, het team speelde als een ware kampioen.

Na afloop was het natuurlijk feest. Elke speler kreeg een mooie medaille en terug bij Rhienderoord kreeg het team een lekkere teamschotel en een welverdiend drankje van sponsor Kersten Kunststofcoating. Bruvoc is trots op deze kampioenen.

Wil je meer weten over Bruvoc? Neem dan eens een kijkje op hun website!