Persconferentie van 14 januari 2022

nat.sportweek2

Beste sportvereniging,

Tijdens de persconferentie van vrijdag 14-01-2022 heeft het kabinet versoepelingen afgekondigd. Dit betekent dat onze accommodaties De Boele, Rhienderoord Zwem en Sport Plezier en de gymzaal aan de Kloosterstraat met ingang van vandaag weer zijn geopend.

Wel dienen wij ons nog aan voorwaarden te houden, welke zijn omschreven in bijgaand protocol. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden.

Enkele aandachtspunten uit het protocol zijn:
Het coronatoegangsbewijs is verplicht vanaf 18 jaar en ouder;
Alleen trainingen en wedstrijden met teams van de eigen club zijn toegestaan; Bij binnensport is geen publiek aanwezig;

Wij gaan ervan uit dat iedereen weer op de gebruikelijke dagen/tijdstippen gebruik zal maken van onze accommodaties. Indien dit niet zo is, dan vernemen wij dat uiteraard graag!

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft, kunt u ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen.

Protocol ver. vanaf 15-01-2022