Dartvereniging Brummen houdt feestelijke opening

Dartvereniging Brummen

Op zaterdag 16 maart opent Dartvereniging Brummen haar deuren op een nieuwe locatie. De opening bij Rhienderstein staat ook in het teken van het 15-jarige bestaan van de vereniging. Een hapje en een drankje staan klaar voor de feestelijke opening. Na het officiële gedeelte is er natuurlijk ook nog tijd om even een paar pijltjes naar het bord te gooien.

Dartvereniging Brummen speelt al 15 jaar lang in haar eigen clubgebouw: darthuis de Barrel. Er is ook nog ruimte voor nieuwe dartteams. Als jij het leuk en gezellig vindt om wekelijks een potje darts te spelen, kun je dat doen bij dartvereniging Brummen! Bij interesse in de mogelijkheden kun je contact opnemen door te bellen naar: 06 15482656 of door een berichtje te sturen op Facebook.