De Geldersere Roadshow komt naar de gemeente Brummen!

Gelderse roadshow

Op 30 juni komt de Gelderse Roadshow naar de gemeente Brummen. Sportkompas organiseert o.a. met de Gelderse Sport Federatie op het buitenterrein van zwembad Rhienderoord allerlei sportieve en leuke fietsactiviteiten. Er wordt een heuse pumptrack met tijdmeeting opgebouwd waar kinderen met een BMX overheen kunnen racen ( BMX zijn aanwezig en gratis beschikbaar) en door de lokale MTB verenging Last Gear zijn er allerlei uitdagende fietschallenges  bedacht. 

Voor het ochtendprogramma zijn er enkele lokale scholen uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Kinderen kunnen zich tijdens dit ochtendprogramma op de pumptrack zelfs kwalificeren voor een speciale wedstrijd voor basisscholieren tijdens het WK BMX op Papendal in augustus.

In het middagprogramma van 13:30 -15:00 is iedereen uit groep 5 – 8 welkom om te ervaren hoe het is om met een BMX over de pumptrack te rijden of om met je eigen fiets deel te nemen aan de uitdagende challenges. Iedereen kan gratis deelnemen aan het middagprogramma.

Mocht je nog vragen hebben over de Gelderse Roadshow, neem dan contact op met Erik Sanders (erik@stichtingsportkompas.nl)

Deel dit bericht

Nieuw bestuur Eerbeekse Boys

Op 30 juni komt de Gelderse Roadshow naar de gemeente Brummen. Sportkompas organiseert o.a. met de Gelderse Sport Federatie op het buitenterrein van zwembad Rhienderoord allerlei sportieve en leuke fietsactiviteiten.…