De uitslagen van jouw club ook op onze website? Dat kan!

sportlink

Hoe leuk is het om op de website van stichting Sportkompas te kunnen zien hoe het ervoor staat met de uitslagen van jouw vereniging in de gemeente Brummen? Als redactie zorgen wij er graag voor dat wij jou middels deze website zo compleet mogelijk van informatie voorzien. En daar horen de uitslagen van de competitiewedstrijden natuurlijk ook bij!

Om de mogelijkheden te laten zien hebben wij met ZV De Spreng alvast een koppeling gemaakt. Zij werken met Sportlink, waardoor het heel gemakkelijk is om de uitslagen van de competitiewedstrijden van ZV De Spreng ook op onze website te tonen. Dat ziet er als volgt uit:

Het is ons streven om deze informatie binnenkort vanuit elke vereniging in de gemeente Brummen te kunnen tonen. Zo hoef je nooit meer iets te missen en vind je op de website van stichting Sportkompas écht alles over sporten en bewegen in de gemeente Brummen! Heb je hier vragen of suggesties over? Mail dan gerust naar redactie@stichtingsportkompas.nl.