De Week van de Opvoeding: Sport on Wheels in het teken van samenspelen

Week-van-de-Opvoeding

De Week van de Opvoeding staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk, maar soms best lastig.

Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. Ouders, medeopvoeders en professionals ontmoeten elkaar en wisselen gedachten uit. Het gaat om het bewust worden en uitspreken van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap die veel ouders hebben. Wat is een goede opvoeding? Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? In heel Nederland kun je tijdens de week workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken. Meer informatie over De Week van de Opvoeding vind je hier.

Dit jaar is De Week van de Opvoeding van 1 tot en met 7 oktober. Het thema van dit jaar is: Opvoeden is samenspel. Daarom staat de Sport on Wheels (de bakfiets van buurtsportcoach Martijn) in het teken van samen spelen. Ouders zijn meer dan welkom om samen met hun kinderen en Martijn lekker buiten te spelen. Voetballen of samen een spelletje doen, het kan allemaal!

Waar en wanneer vind je de Sport on Wheels?

  • Vandaag (dinsdag 2 oktober) staat de Sport on Wheels vanaf 15.45 uur bij het Cruyff Court in Eerbeek
  • Woensdag 3 oktober vanaf 14.00 uur bij Het P@rk in Brummen
  • Donderdag 4 oktober vanaf 15.45 uur bij Velden SHE in Hall

 

 
Deel dit bericht