Dit was de Gelderse Roadshow (+ winactie )

image00006

Afgelopen woensdag 30 juni is de Gelderse Roadshow in Brummen langs geweest. Deze sportieve dag was een groot succes. Ruim 125 kinderen hebben genoten van de tijdelijke pumptrack die achterop het veld bij Rhienderoord was opgebouwd. Nadat Olympisch kampioen Elis Ligtlee de dag had afgetrapt met een heel leuk interview ging de dag echt van start. De organisatie had gratis BMX fietsen beschikbaar gesteld en er stond de gehele dag een grote rij enthousiaste kinderen netjes op hun beurt te wachten om op de pumptrack te kunnen fietsen. Ze kregen les van Arjan Ellens en Pim Scheers, die wereld over vliegen als professioneel BMXer. De kinderen leerden eerst de basisvaardigheden om te kunnen fietsen op de Pumptrack en daarna gingen ze als echte professionals over de baan. Uiteindelijk hebben 24 kinderen zich weten  te plaatsen voor de speciale BMX wedstrijd voor scholieren tijdens WK BMX fietsen.  Ook de fietsclinic van MTB vereniging Last Gear uit Eerbeek viel erg in de smaak. Kinderen leerden naast heel goed sturen ook andere fietsvaardigheden en konden binnen het half uur zelfs over speciale wipwap voor fietsen.

De vraag die na afloop door heel veel flink bezwete kinderen werd gesteld; “komt er in de gemeente Brummen ook zo’n coole pumptrack”?

 

PRIJSVRAAG

🚴🏽‍♂️WINACTIE GELDERSE ROADSHOW🔥

We gaan weer wat leuks doen! Jij kan namelijk twee VIP Tickets winnen voor het finaleweekend van het WK BMX21 op Papendal🥳

Wat moet je hiervoor doen?
• Check de video 🎥
• Gebruik je eigen fiets🚲
• Maak twee lijnen (5 meter uit elkaar)
• De tijd start wanneer de voorband de eerste lijn raakt en stopt wanneer de gehele fiets voorbij de tweede lijn is⏰
• Laat een vriendin/vriend jouw skills vastleggen👫
• Post jouw video op social media en tag de volgende partijen (@goedinbewegen, @BMXPapendalLive, @boost_pumptracks & @mptjallingii)

TIP: Oefen een aantal keer voordat je de opname start🤞🏼

Doe jij mee?! Meer info over de winactie is te vinden op: https://www.geldersesportfederatie.nl/gelderse-roadshow/winacties/

Deel dit bericht