E-jeugd Handbalvereniging Brummen winterkampioen!

winterkampioen

Nadat alle wedstrijden in de eerste helft van de zaalcompetitie gespeeld zijn, staat het E-jeugd team van Handbalvereniging Brummen op de bovenste plaats in de poule. Daarmee mogen zij zich winterkampioen noemen!

De laatste wedstrijd van het seizoen speelde het team op 16 december j.l. in sporthal De Bhoele spelen tegen Reehorst uit Ede. Een eerdere wedstrijd tegen dit team werd flink gewonnen, en ook deze wedstrijd was het E-jeugd team weer veel sterker dan het team van Reehorst.

Met de rust was er al een voorsprong  van 11-3 opgebouwd. Er werden mooie aanvallen door Brummen opgezet die via vele spelers uitgespeeld werden. Brummen bleef productief en was zeer goed in het onderscheppen van de bal bij de tegenstander.

De einduitslag werd 23-5 voor Brummen en hiermee is het E-jeugd team van HV Brummen winterkampioen geworden. Een geweldige prestatie die ervoor zorgde dat er even op de foto gegaan moest worden.

Wie komt dit team versterken?

De tweede helft van de competitie begint weer in januari en dan zal er naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe indeling komen waarbij onze jongens meer tegenstand zullen ondervinden.

HV Brummen is nog op zoek naar aanvulling van nieuwe jongens en/of meisjes voor dit team. Heb je interesse ga dan naar onze website voor meer informatie.