Eerbeekse Boys denkt aan sponsoren

24170B3B-6AF3-402D-B5BD-23673B0549E0

Afgelopen week heeft Eerbeekse Boys naar al haar sponsoren een kleinigheid gestuurd om hen te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun aan de voetbalvereniging.
Het cadeautje bestaat uit een doosje bloembollen met een brief en een hartelijk dank-je-wel. Als de bloembollen één dezer dagen gepoot worden, zullen de vrolijke kleurende bloemen tevoorschijn komen aan het einde van het voorjaar.
Eerbeekse Boys wil met dit gebaar laten weten dat ze aan haar sponsoren denkt en zich beseft dat velen het niet makkelijk hebben momenteel. Bij deze doet zij dan ook de oproep om lokaal te kopen en de middenstand te steunen.
Samen met haar sponsoren wil de vereniging echter ook vooruitkijken naar een zonnige toekomst. Een van de activiteiten, die nog steeds op het programma staat, is het openen en tonen van de nieuwe mooie kantine aan hun gewaardeerde sponsoren. Hopelijk gebeurt dat snel.

Deze actie werd uitgevoerd in samenwerking met een van onze sponsoren:
NatuurlijkBloemen en Planten

Deel dit bericht

Nieuw bestuur Eerbeekse Boys

Afgelopen week heeft Eerbeekse Boys naar al haar sponsoren een kleinigheid gestuurd om hen te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun aan de voetbalvereniging. Het cadeautje bestaat uit een doosje bloembollen…