Veelgestelde vragen

Op de site van de gemeente Brummen is informatie te vinden over het minimabeleid. Hier kun je een aanvraag doen voor een jaarlijks bedrag voor ondersteuning om te kunnen sporten of aan activiteiten te kunnen deelnemen. Vervolgens kun je bij stichting Sportkompas terecht, wij helpen je graag met het zoeken naar een geschikte manier om dit bedrag te benutten. Mail voor hulp gerust naar sportservice@stichtingsportkompas.nl.

Ben je op zoek naar een sport of manier van bewegen die bij je past, dan helpt stichting Sportkompas je graag. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij en helpen je indien gewenst met het leggen van contact met de betreffende vereniging of organisatie. Mail gerust naar sportservice@stichtingsportkompas.nl.

Stichting Sportkompas helpt je graag. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij en helpen je indien gewenst met het leggen van contact met de betreffende vereniging of organisatie. Tevens organiseren wij de jaarlijkse Happy Day, een sportdag voor mensen met een beperking. Mail gerust naar sportservice@stichtingsportkompas.nl.

De Nationale Sport Week vindt dit jaar plaats van 20 t/m 29 september. Zodra er een activiteitenschema beschikbaar is, kun je die vinden op deze website.

Als vereniging kun je (meer) activiteiten organiseren die gericht zijn op senioren. Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt hierover, neem dan gerust contact met ons op. Wij organiseren regelmatig projecten waaraan verenigingen ook hun steentje kunnen bijdragen. Een voorbeeld hiervan is ‘Denken en doen’, een samenwerkingstraject tussen meerdere sport- en denksportverenigingen. Neem voor meer informatie gerust contact op via sportservice@stichtingsportkompas.nl.

Stichting Sportkompas denkt graag met je mee en kan je koppelen aan de juiste personen en organisaties. Neem gerust contact op via sportservice@stichtingsportkompas.nl

Stuur een mail naar femke@stichtingsportkompas.nl, zij bekijkt samen met jou de mogelijkheden die er zijn.