FitKidz Sportclub Brummen

Flyer+Fitkidz+Sportclub+Brummen,+30-08-2021.pdf naar Word

Op vrijdag 17 september wordt er afgetrapt met FitKidz Sportclub Brummen door de schooljeugd uit het dorp Brummen.

Samenwerking

FitKidz Sportclub Brummen is een samenwerkingsverband tussen de voetbalvereniging Sportclub Brummen, ROC Aventus, Stichting Sportkompas, Stichting Welzijn Brummen en wordt mede mogelijk gemaakt door het Lokaal Sport Akkoord Brummen.

Na een intensieve voorbereiding in de vakantieperiode heeft de werkgroep een aantrekkelijk programma op hoofdlijnen voor de basisschoolleerlingen neergezet.

De studenten van Aventus gaan in het kader van hun studie aan de slag om het programma naar hun hand in te vullen en de feitelijke begeleiding op de vrijdagmiddagen te verzorgen. Dit alles natuurlijk onder het toeziend oog van de vrijwilligers van Sportclub Brummen, die vooral faciliterend aanwezig zijn en daar waar nodig de helpende hand aan de studenten van Aventus bieden.

Basisscholieren in beweging

Dit samenwerkingsverband heeft als doel om jongeren (groep 3 tot en met groep 8 van de basisscholen) in het dorp Brummen (meer) in beweging te krijgen en kennis te laten maken met diverse sporten.

Op acht vrijdagen is een gevarieerd (sport-)programma samengesteld.

Studenten van het ROC Aventus zullen in het kader van hun opleiding een actief programma verzorgen onder begeleiding van vrijwilligers van de voetbalvereniging Sportclub Brummen.

In het programma zullen uiteenlopende sporten aan bod komen, dit zal voetbal zijn maar ook voor andere sporten zullen de studenten iets aan te bieden hebben. Ook de combinatie van educatie en beweging zal een onderdeel van het programma zijn. Daarnaast wordt ook gewerkt aan de (mentale) weerbaarheid van de deelnemers.

Nu vol; in het voorjaar opnieuw!

De aanmeldingen voor de sportieve vrijdagmiddagen is afgelopen weekend gestart en de aanmeldingen stroomden binnen, waardoor in minder dan twee dagen alle plaatsen zijn vergeven.

Op voorhand al een enorm succes dus! Wel jammer dat we nu kinderen moeten teleurstellen.

Geen nood, volgend voorjaar gaat een tweede versie van FitKidz Sportclub Brummen van start. Houd daarvoor dus de berichtgeving via de scholen in de gaten. Dan maak ook jij kans om mee te doen aan deze leuke en sportieve vrijdagmiddagen.

Wil je proeven?

En mocht je nu al willen weten wat FitKidz Sportclub Brummen zo leuk maakt, kom dan gerust op een vrijdagmiddag kijken bij Sportclub Brummen op de Hazenberg om de sfeer alvast te proeven.

Op de onderstaande vrijdagmiddagen (van 15.00 tot 16.30 uur) wordt FitKidz Sportclub Brummen gehouden en ben je dus ook als kijker welkom: 

  • 17 en 24 september;
  • 1, 8 en 29 oktober;
  • 5, 12 en 19 november.

Gratis deelname en we rekenen op je!

De deelnemers doen gratis mee en van hen wordt verwacht dat zij alle 8 vrijdagmiddagen aanwezig zijn. Voor de deelnemers die alle sessies hebben bijgewoond geldt de laatste vrijdagmiddag, 19 november, als een bonusaflevering, met een leuke beloning voor het continu aanwezig geweest zijn. Wat deze verrassing zal zijn houden we nu nog even geheim!

Zijn er vragen over FitKidz Sportclub Brummen, neem dan contact op met 

Marinus van Tent Beking, secretariaat@sportclubbrummen.nl, tel: 06-10556883.

 

Deel dit bericht

Activiteiten Herfstvakantie 2022

Op vrijdag 17 september wordt er afgetrapt met FitKidz Sportclub Brummen door de schooljeugd uit het dorp Brummen. Samenwerking FitKidz Sportclub Brummen is een samenwerkingsverband tussen de voetbalvereniging Sportclub Brummen,…

Nieuw bestuur Eerbeekse Boys

Op vrijdag 17 september wordt er afgetrapt met FitKidz Sportclub Brummen door de schooljeugd uit het dorp Brummen. Samenwerking FitKidz Sportclub Brummen is een samenwerkingsverband tussen de voetbalvereniging Sportclub Brummen,…