VV OEKEN: G – team toernooi

Gteam

Zaterdagmorgen 18 september 2021 vond op de velden van vv Oeken een voetbaltoernooi voor G-teams plaats. Trainers Erik Huisman en Frits Rutten hebben Job, Wesley, Julian, Marcel en Julian met enthousiasme voorbereid op de wedstrijden.

Samen met de teams van Loenermark, ZVV56 en SV Twello werd de hele ochtend heerlijk gevoetbald met de meest uiteenlopende scores. Er wordt vol inzet, maar zeker ook met respect en in goede sfeer, voor de winst gestreden. Waar zie je nog dat de tegenstander zijn uiterste best doet om de tegenpartij een goaltje te gunnen. En kom je spelers tekort, dan leen je toch gewoon een speler van een andere vereniging. Geen enkel probleem.

De ochtend werd gezamenlijk afgesloten met een frietje en onder het motto “meedoen is belangrijker dan winnen” gingen alle spelers met een gouden medaille naar huis. 

Vv Oeken kijkt terug op een geslaagd toernooi. De spelers en het publiek hebben genoten en er zijn met de andere verenigingen afspraken gemaakt om meer van deze wedstrijden te gaan organiseren. 

Wil je ook in ons G-team komen voetballen, dan kun je contact opnemen met Hans Neuteboom, 06-29041234
g-voetbal@oeken.nl

 

Deel dit bericht