Geslaagd kamp vv Oeken!

292470945_5226512667386065_5284132624077193169_n

Afgelopen weekend was het weer zover; het jaarlijkse voetbalkamp in Oeken op sportpark De Overkant. Het was een zonnig weekend vol leuke activiteiten.

We begonnen vrijdag met bijna 100 kinderen met touwtrekken, een film voor de kleintjes en jachtseizoen in het dorp. Na een wat korte nacht begonnen we zaterdag na het ontbijt met de teamindeling. De teams trokken lootjes met daarop WK-landen en de begeleiders. Na het maken van een teamshirt, was het tijd voor de tienkamp, vol leuke spellen.
Na een broodje hamburger vertrokken we naar zwembad Coldenhove in Eerbeek om even af te koelen. Bij terugkomst stond de warme pasta klaar en met een volle buik startte de bonte avond. Het thema? Oranje! De groepjes hadden stuk voor stuk een originele, leuke en doordachte act voorbereid. Ook hierna was het nog niet stil op ons sportpark. De disco ging tot in de late uurtjes door…

Zondag stond het voetbaltoernooi op het programma, want het is tenslotte een voetbalkamp. De ochtend is er gevoetbald totdat Big Snack het sportpark op kwam rijden. Het was tijd voor een welverdiend frietje.

Hierna volgde de prijsuitreiking: team Spanje ging met de winst naar huis!
Het was een geweldig weekend, we hebben genoten!

Dank ook aan alle sponsoren, begeleiding en ouders die hieraan hun steentje hebben bijgedragen.

Deel dit bericht