Geslaagd sponsortoernooi voor Bruvoc

Foto Hedi Pack – Sponsortoernooi 2019

Ingezonden door Floor Willemsen (PR & sponsorcommissie Bruvoc)

Als je de volleybalclub van Brummen sponsort dan wil je natuurlijk zelf ook een keer lekker ballen. Onder dat motto organiseerde Bruvoc (Brummense Volleybal Club) vrijdag 22 maart jl. een volleybaltoernooi voor haar sponsoren. Voor deze elfde editie hadden zich zeven teams aangemeld. De teams bestonden uit gevarieerde gezelschappen, jong en oud, ervaren volleyballers en minder ervaren volleyballers. Allemaal hadden zij hetzelfde doel: een gezellige avond sporten.

Voorzitter Jan Willem opende het toernooi met speciale dankwoorden aan Drikus Kok voor het wederom op zich nemen van de organisatie. Zonder hem zou het toernooi waarschijnlijk niet gespeeld worden.

Er werd hard gestreden en vooral veel gelachen. Eén van de regels om het toernooi leuk en veilig te laten verlopen was dat er niet te hard en onbenullig geserveerd en gesmasht mocht worden. Sommige spelers moesten hier even aan wennen. Bovendien gold de regel alleen voor spelers van boven de 15 jaar. Tsja, als je dan 15 bent en een mooie lengte hebt, dan hoef je niet eens te springen om de bal hard naar beneden te slaan. Natuurlijk wel met beleid en kijkend naar de tegenstander om het leuk te houden. Uit deze situaties ontstond een hoop lol. Dat wordt volgend jaar, met een jaartje erbij, wel anders natuurlijk…

Het team van Rhienderoord dat de voorgaande jaren om de laatste plaats streed ging dit jaar erg lekker en wist nog aardig wat punten te pakken. De glitterrokjes en glitterlippenstift waarmee zij zich hadden verkleed en opgemaakt stonden hen erg mooi!

Na een avond strijden en een semi-finale tussen Kersten en H. van Veluw en een finale tussen HeDi Pack en Van der Beek’s Metaalwerken is de eindstand als volgt geworden:

  1. HeDi Pack
  2. Van der Beek’s Metaalwerken
  3. Kersten Kunststofcoating
  4. Internationaal transport H. van Veluw
  5. Rhienderoord Zwem & Sport plezier
  6. Kinderdagverblijf Malin
  7. Autobedrijf Gert Mulder

Het was erg leuk om te zien dat de ‘niet volleyballers’ onder ons gedurende de avond flink wat techniek ontwikkelden en steeds makkelijker de ballen in de juiste richting kregen. Zo’n avond ontspannen volleyballen brengt toch nog wat balgevoel met zich mee…

Al met al was het een hele geslaagde avond die Bruvoc volgend jaar zeker weer wil organiseren!

Deel dit bericht