Geslaagde Sinterklaasviering voor maar liefst 60 kinderen bij SJO Oeken/Brummen

sinterklaas sjo oeken brummen

Dit verslag is ingestuurd door de redactie van SJO Oeken/Brummen

“Vol verwachting klopt ons hart. Het heerlijk avondje is gekomen… Op zaterdag 24 november was het dan zover: Sinterklaas en zijn pieten kwamen langs bij Sportpark de Hazenberg voor de SJO Oeken/Brummen Sinterklaasviering. Het was wel overweldigend voor Sinterklaas toen hij binnen kwam in een ontketende kantine van Sportclub Brummen. Maar liefst 60 kinderen van de SJO Oeken/Brummen JO- en MO- 7, 8 en 9 teams zaten met smart te wachten op de komst van de goedheiligman en zijn pieten.

De verheugenis en energie van de kinderen leverden een orkaan aan enthousiasme op waarin de Sint en zijn pieten warm onthaald werden. De kindervriend werd bijgestaan door een team van pieten van allerlei soorten disciplines. Deze wisten al snel de volledige aandacht van de kinderen te trekken met een erg vermakelijke pietenvoorstelling, waarbij ontregelde pieten door een magische toverdrank weer werden genezen om optimaal te kunnen presteren op pakjesavond. Het bleek hét ingrediënt om de kinderen een onvergetelijke avond te bezorgen.

Onder het genot van een zakje pepernoten, mede mogelijk gemaakt waren door Bakkerij Teeselink, een mandarijn van Bas Jansen Groente En Fruit en twee cadeautjes; een chocoladeletter en een magic rainbow ball, konden de kinderen met een gelukzalig gevoel huiswaarts gaan.”

Deel dit bericht