Gezamenlijk tenue voor jeugd vv Oeken en Sportclub Brummen

tenue sjo oeken brummen

Ingezonden door de redactie van SJO Oeken/Brummen:

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020 zullen alle jeugdspelers van vv Oeken en Sportclub Brummen spelen in een nieuw en gezamenlijk tenue. Beide Brummense voetbalverenigingen zijn sinds 2015 in een succesvol samenwerkingstraject gestapt onder de naam SJO Oeken-Brummen. Begonnen met het meiden- en vrouwenvoetbal en vervolgens uitgebreid met het gehele jeugdvoetbal. Na de afgelopen seizoenen in tenues van beide verenigingen voor de jongens en in een apart tenue voor de meiden te hebben gespeeld wordt het nieuwe seizoen afgetrapt in een nieuw tenue.

Het spelen in één tenue is een grote wens van onze jeugdspelers en hun ouders geweest. De ‘Adviescommissie Samenwerking’ heeft diverse mogelijkheden onderzocht en beide besturen een duidelijke richting meegegeven. Gelukkig kan aan deze wens op korte termijn invulling worden gegeven door een nieuwe hoofdsponsor jeugdvoetbal. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen, dat start in september, zal 123inkt.nl zich als hoofdsponsor jeugdvoetbal voor drie jaar verbinden aan de SJO Oeken-Brummen. Met ruim 2,5 miljoen klanten is 123inkt.nl marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier.

Naast 123inkt.nl hebben ook Intercombi Kozijnmanagement, als mede-shirtsponsor, en Opslagbox Zutphen en Jumbo Bouma, als tassensponsor, zich verbonden aan de SJO Oeken-Brummen voor een periode van drie seizoenen. Door de inzet van deze partijen zullen alle 415 jeugdleden voorzien worden van een nieuw wedstrijdtenue, voetbaltas en presentatiepak. Alle begeleiders zullen met behulp van nog te werven sponsoren in een herkenbare coachjas worden gestoken.

Behalve het nieuwe tenue werd tijdens de presentatie en ondertekening van de overeenkomst met 123inkt.nl in de muziektent in Brummen op woensdag 13 maart jl. ook het nieuwe logo van de SJO Oeken-Brummen gepresenteerd aan de aanwezige jeugdleden. Zowel het logo als het shirt zijn opgebouwd uit de clubkleuren van beide verenigingen en zijn op maat ontworpen.

Deel dit bericht