Handbalclinic tijdens nationale sportweek groot succes

IMG-clinic 2022 1

HANDBALCLINIC TIJDENS NATIONALE SPORTWEEK GROOT SUCCES 

 

Op woensdag 21 september jl. werd in het kader van de Nationale Sportweek een handbalclinic in sportzaal Rhienderoord te Brummen gegeven. Dit werd een geweldig succes. Veel jongens en meisjes kwamen op deze dag om kennis te maken met deze sport.  

Er was een circuit uitgezet, waarin elementen van het handballen waren verwerkt zoals het gooien op doel, mikken en verdedigen. 

De kinderen waren ontzettend enthousiast en het was ook leuk om te zien dat er van verschillende scholen kinderen aanwezig waren om kennis te maken met handbal. 

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag en hebben veel jongens en meisjes voor het eerst kennis laten maken met de handbalsport. 

 Wilt u meer informatie over de vereniging dan kunt u contact opnemen met het secretariaat 06-23701444 of ga naar onze website www.brummen-handbal.nl/info@handbal-brummen.nl 

Je kunt je ook aanmelden via onze website.

Voor informatie en vragen kan contact worden opgenomen met: Gerda Völke, mobiel: 06-23701444 of 0575-563077.
Je kunt je vraag ook mailen via info@handbal-brummen.nl of ga naar onze website: www.handbal-brummen.nl.

Deel dit bericht

Nieuw bestuur Eerbeekse Boys

HANDBALCLINIC TIJDENS NATIONALE SPORTWEEK GROOT SUCCES    Op woensdag 21 september jl. werd in het kader van de Nationale Sportweek een handbalclinic in sportzaal Rhienderoord te Brummen gegeven. Dit werd een…