HANDBALVERENIGING BRUMMEN ORGANISEERT IN SAMENWERKING MET HET NHV EEN CLINIC

9062d7ba-54c1-454d-90f8-e08fd3794308

Handbalvereniging Brummen gaat in samenwerking met het Nederlands Handbalverbond een handbalclinic organiseren bij de Oecumenische School te Brummen op donderdag 27 mei a.s. om zo jongens en meisjes kennis te laten maken met de handbalsport.  Het gaat om de groepen 5/6 en 7/8. Door het NHV worden ervaren spelers/trainers ingezet om deze clinics te leiden.  Deze clinic zal tijdens de gymlessen van de Oecumenische School in de sportzaal Rhienderoord plaatsvinden. Wanneer de tijden omtrent deze clinic duidelijk zijn zullen wij dit kenbaar maken. Wij hopen als vereniging dat de jongens en meisjes van deze clinic zullen genieten.