Handbalvereniging Brummen wil starten met H-jeugd

handbal-brummen-h-jeugd

Handbalvereniging Brummen wil gaan starten met een H-jeugd team voor jongens en meisjes in de leeftijd van vijf en zes jaar. Op dit moment zijn er al enkele leden die onder de H-jeugd vallen, de vereniging wil deze groep graag uitbreiden!

Het is in eerste instantie de bedoeling dat de groep alleen traint. Wel is het mogelijk om met de F-jeugd in competitieverband mee te spelen.

Als er voldoende toeloop is voor de H-jeugd, bestaat de mogelijkheid dat deze groep in toernooiverband wedstrijdjes gaat spelen bij andere verenigingen. Dat zal dan één keer in de twee weken zijn. Ook kan HV Brummen andere verenigingen met H-teams uitnodigen om wedstrijdjes in de Bhoele te spelen.

De trainingen van de H-groep zijn op dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur in sporthal de Bhoele in Eerbeek. Bij interesse mogen de kinderen twee maanden gratis meetrainen en wedstrijdjes spelen!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met het secretariaat, mw. G. Völke: telefoonnummer: 06-23701444. Of neem een kijkje op de website.