Het was weer spannend op de kruisjasavond van vv Oeken.

1600

Uitslag kruisjassen vv Oeken.

Woensdag 13 november jl. vond de derde kruisjasavond van vv Oeken in De Vroolijke Frans (Brummen) plaats. Kruisjassen is een kaartspel. Het spel moet gespeeld worden met vier spelers. Je hebt een vaste partner en dat is degene die schuin tegenover je zit. Het spel wordt gespeeld met 32 kaarten  (de 7, 8, 9, 10, boer, vrouw, heer, aas in elke kleur). Voor het spel wordt er altijd afgesproken tot hoeveel punten je gaat.

Deze avond van 13 november werd gekenmerkt door het geringe verschil tussen de acht deelnemende teams. Het verschil tussen de eerste en de laatste was maar rond de 400 punten. 

Anton Klein Heerenbrink en Mirjam Bleumink gingen voor de tweede keer dit seizoen met de eerste prijs naar huis. Zij behaalden 3337 punten. Op de tweede plaats eindigden Jan Jacobs en Henk Bruntink met 3268 punten. Met een vrij constante score gingen Hans van ’t Ende en Cor Wilbrink er met de derde prijs vandoor (3152 punten). Door een paar slechte rondes kwamen Robert IJdens en Marcel Bruntink niet verder dan 2914 punten hetgeen hen de poedelprijs opleverde.

De volgende kaartavond zal op woensdag 18 december zijn. Aanvang 19.30 uur.
Natuurlijk is iedereen van harte welkom.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Henk Bruntink (via e-mail: hjbruntink@hotmail.com).

Meer weten over vv Oeken? Klik dan hier.

 

Deel dit bericht