HV Brummen zoekt sportieve dames ter versterking van het recreantenteam

reacreanten-handbal-vrouwen

Recreatief handballen? Dat kan bij Handbal Vereniging Brummen!

De vereniging heeft een aantal teams in de zaalcompetitie, waaronder het damesteam midweek. Dit team bestaat uit dames, die niet in het weekend kunnen of willen handballen en ook niet elke week. Zij kunnen wel elke week trainen in sporthal de Bhoele in Eerbeek. Er worden wel wedstrijden gespeeld, maar die zijn recreatief en vinden ongeveer één keer per maand plaats.

Ter versterking van het midweekteam zoekt HV Brummen enkele sportieve dames. Leeftijd is niet belangrijk. Er wordt zeker geen topprestatie verwacht. Kennis van de handbalsport is niet echt noodzakelijk, maar een sportieve instelling is wel belangrijk.

Bij interesse, kan er contact opgenomen worden met mw. G. Völke:

Tel.nr.: 0575-563077 of 06-23701444

E-mail: info@handbal-brummen.nl of kijkt u op de website.

Je mag gerust komen kijken bij een training (donderdagavond van 20.00 – 21.00 uur) in sporthal de Bhoele in Eerbeek en zelfs 2 maanden gratis meetrainen.