Informatie over verhuur van sporthallen Rhienderoord, de Bhoele en Lorentzstraat

Brummen, 16-05-2018, schoolsportdag

Wist je dat je voor het huren van de sportzaal van Rhienderoord, sporthal de Bhoele en de nieuwe gymzaal aan de Lorentzstraat terecht kunt bij stichting Sportkompas?

Voor al je vragen omtrent het huren van deze gym- en sportzalen kun je vanaf heden terecht bij Lucia Derickx van stichting Sportkompas. Zij werkt binnen stichting Sportkompas bij Rhienderoord als teamleider van de horeca/receptie en is dus verantwoordelijk voor de verhuur van de genoemde zalen. Het is tevens mogelijk om voor een compleet georganiseerd feest aan te kloppen bij Lucia en haar team! Wil je meer over de verhuur- en horecamogelijkheden weten? Stuur dan een e-mail naar verhuur@stichtingsportkompas.nl.