Kick-off campagne Sportkompas “Wat beweegt jou?” met wethouder Ingrid Timmer.

IMG_3336

Feestelijke lancering van nieuwe campagne Sportkompas

Wat beweegt jou?’ Die vraag stond vrijdag 14 februari centraal tijdens de feestelijke lancering van de nieuwe communicatiecampagne van Sportkompas. De boodschap van de campagne: samen sporten en bewegen inspireert en verbind. Daarom maakt Sportkompas sport en bewegen mogelijk voor iedereen in de gemeente Brummen.

Bij of via Sportkompas kan iedereen zijn of haar plek vinden om te sporten en te bewegen. Om deze boodschap kracht bij te zetten en om inwoners van de gemeente kennis te laten maken met de mogelijkheden van Sportkompas is vrijdag 14 februari de communicatiecampagne ‘Wat beweegt jou?’ gelanceerd. Onderdeel daarvan is een postercampagne met vijf posters die tijdens de lancering werden onthuld, gericht op inwoners (kleur: rood), verenigingen (kleur: groen), zorg & welzijn-organisaties (kleur: blauw), het onderwijs (kleur: licht blauw) en medewerkers van Sportkompas (kleur: geel). Deze posters zijn sinds afgelopen weekend verspreid over de gehele gemeente te vinden. De onthulling werd gedaan door medewerker Sportkompas en verenigingsondersteuner Jacco Peelen samen met Marinus van Tent Beking, namens de sportverenigingen en beweeg aanbieders vanuit de Gemeente Brummen, medewerker Sportkompas en beweeg LO docent Erik Sanders met leerling Sil Maalderink van het kindcentrum het P@rk, medewerker Sportkompas en buurt sport coach Femke Grolman samen met Gerrie Brinkerhof en als laatste medewerker Sportkompas Sandra Haaijema met inwoonster Erika van Laar. 

Naast de posters werd er ook een animatievideo getoond die in anderhalve minuut uitlegt waar Sportkompas voor staat, voor wie Sportkompas werkt en met welke vragen men bij Sportkompas terecht kan. Wethouder Ingrid Timmer van de gemeente Brummen was aanwezig om deze animatie te lanceren en om samen met Vivian Tromp, manager van Sportkompas, de aanwezigen welkom te heten. “Kom in beweging, door verbinding met Sportkompas.” – Ingrid Timmer. De animatie is ook te vinden op www.stichtingsportkompas.nl.  

Sportieve aftrap

Ter ere van de lancering was zwembad Rhienderoord – tevens één van de drie Sportkompas-locaties in de gemeente – het decor van diverse sportieve activiteiten. Zo was er onder meer een walking football clinic, konden kinderen in de middag van 14:00 tot 17:00 uur gratis zwemmen en was er gratis koffie, thee, fris en wat lekkers voor iedere aanwezige. Er was veel animo voor de activiteiten, maar liefst 250 mensen kwamen af op de georganiseerde festiviteiten.

Sportkompas kan terugkijken op een mooie en sportieve aftrap van de nieuwe communicatiecampagne én vooral vooruit kijken naar een sportieve toekomst voor de gemeente Brummen. “Als stichting hebben sinds de oprichting op 1 februari 2018 grote ontwikkelingen doorgemaakt,” vertelt manager Vivian Tromp. “Met deze lancering zijn we helemaal klaar om voor iedereen in de gemeente ook echt het verschil te gaan maken op gebied van sport en bewegen.”

Als ondersteuningsportaal werkt Sportkompas samen met verenigingen, scholen en zorginstellingen met als doel een veelheid van activiteiten die bijdragen aan het bevorderen van sporten, bewegen, leefstijl, gezondheid, integratie, participatie en ontmoeting voor jong en oud. Bij of via Sportkompas kan iedereen zijn of haar plek vinden om te sporten, te bewegen en gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige, veilige en schone binnensportaccommodaties.

 

P.s check ook even onze mooie nieuwe animatie op de home pagina of HIER!

Misschien heeft u ze al voorbij zien komen maar hieronder staan de campagne posters die in de hele gemeente Brummen hangen, binnenkort hier meer over!

 

 

Deel dit bericht

Activiteiten Herfstvakantie 2022

Feestelijke lancering van nieuwe campagne Sportkompas ‘Wat beweegt jou?’ Die vraag stond vrijdag 14 februari centraal tijdens de feestelijke lancering van de nieuwe communicatiecampagne van Sportkompas. De boodschap van de…

Nieuw bestuur Eerbeekse Boys

Feestelijke lancering van nieuwe campagne Sportkompas ‘Wat beweegt jou?’ Die vraag stond vrijdag 14 februari centraal tijdens de feestelijke lancering van de nieuwe communicatiecampagne van Sportkompas. De boodschap van de…