KIDSRUN in het kader van de Nationale Sport Week

Hardlopen beachvelden

Afgelopen vrijdag 21 september vond er bij Rhienderoord Zwem en Sport Plezier een Kidsrun plaats. Twaalf kinderen in de leeftijd van zes tot veertien jaar hebben hieraan mee gedaan!

De Kidsrun is een initiatief van Top Motion Gelderland, vertegenwoordigd door Guus Beking, en Martijn Sikkema van Stichting Sportkompas. In het kader van de Nationale Sport Week wilde Top Motion Gelderland hardlopen voor kinderen onder de aandacht brengen. En dat is gelukt!

Achter op het terrein van Rhienderoord was een route uit gezet van ongeveer 500 meter. Over het gras, over een bultje en door het zand van de beachvolley velden liep de route via de speeltuin naar binnen waar de kinderen een rondje door de gymzaal moesten rennen.

In totaal moesten er twee rondjes gelopen worden. Alle kinderen konden aan het eind een flesje water en een appel pakken en gingen met een medaille huiswaarts. Bij de jongens en bij de meisje kreeg de top 3 een vrijkaartje voor het zwembad van Rhienderoord.

Al met al een leuke en geslaagde activiteit!