Kinderen nu al vanaf 4 jaar welkom bij de club.

default3_logo-3

In de J07 spelen we nu een eigen onderlinge competitie met 5 en 6 jarigen, oftewel de Worldcup met landenteams. Diverse keren komen er al verzoeken of “mijn zoon/dochter van 4 al een keer mag meedoen” Daarnaast merken we dat het soms nog best wel (te) spannend is voor 5-jarigen om wekelijks in wedstrijdvormen te moeten spelen. Bij de opstart van de Worldcup hadden we dan ook een Jong-Oranje groep voor 5-jarigen om deze via een soort “snuffelstage” te laten ontdekken of zij het voetbal echt leuk vinden. Later is bij gebrek aan spelertjes deze groep komen te vervallen.

Wij willen deze Jong-Oranje groep weer leven inblazen en kinderen vanaf 4 jaar de gelegenheid geven om op zaterdagochtend van 9.15-10.15 uur naast de Wordcup op het hoofdveld als aparte groep te komen trainen/spelletjes te spelen.

Naast 4-jarigen is hierin ook plek voor 5-jarigen die nog even wat meer tijd nodig hebben om in te stromen bij de Worldcup.

Wanneer we 6 kinderen hebben kunnen we starten met deze groep.

Opgave kan via de website https://www.eerbeekseboys.nl/ en de 1e maand is vrij van contributie.