Koeken voor Oeken groot succes

KvO

Ingezonden door de redactie van SJO Oeken-Brummen

Donderdag 18 april heeft bijna iedereen van SJO Oeken-Brummen de inmiddels bekende “koeken voor Oeken” aan de man gebracht in Oeken, Broek, Brummen en Leuvenheim. Veel jeugdleden en natuurlijk de nodige ouders hebben samen flink aangepakt en binnen een paar uur ruim 2000 kandijkoeken verkocht!

Na afloop was er voor iedereen een ijsje en natuurlijk een overheerlijke plak Oeken-koek in het clubhuis. Er was enorm veel animo binnen de SJO om deze klus gezamenlijk te klaren. De dank gaat uit naar alle kopers van de koeken die de club steunen en de dank gaat natuurlijk ook uit naar de jonge verkopers en ouders die met al hun enthousiasme te werk gingen.

Voor de liefhebbers of voor degenen die niet thuis waren; er zijn nog enkele koeken te koop in het clubhuis.

Wil je meer weten over VV Oeken of Sportclub Brummen? Neem dan een kijkje op hun websites.