Maandkaartactie geslaagd voor Chantal

rhienderoord

In april dit jaar hadden wij een winactie voor een gratis maandabonnement bij zwembad Rhienderoord. Je mocht dan gratis en onbeperkt komen zwemmen in de maand mei. Chantal was de gelukkige winnares van deze actie. Zij zwom minstens één keer per week bij Rhienderoord. Nick van de redactie sprak met haar over haar ervaring met deze maandkaart en het zwembad.

”Het is me enorm goed bevallen, dat had ik niet verwacht.” begon Chantal het gesprek. Chantal was nooit zo van het zwemmen en ging ook zelden naar een zwembad. ”Als mijn dochters wilden zwemmen ging ik nooit mee, dat is nu wel anders.” vervolgde ze enthousiast. Ze genoot van de vrijheid die ze kreeg met het maandabonnement. Met het maandabonnement ben je vrij in de tijden wanneer je wilt gaan zwemmen. Het is ook mogelijk om mee te doen aan de aquasporten die bij Rhienderoord gehouden worden. Chantal deed ook regelmatig mee aan deze aquasporten. “De aquasporten zijn zwaarder dan je denkt..”

Het vrij zwemmen op vrijdag beviel Chantal het meest. Bijna elke vrijdagochtend was ze bij Rhienderoord te vinden waar ze in alle rust baantjes kon trekken. De vrijheid die het abonnement met zich meebracht beviel haar heel erg. Door andere hobbys en bezigheden heeft Chantal haar maandabonnement niet doorgezet. ”Als ik meer tijd had gehad was het zeker een optie geweest.” Wel overweegt ze een 12-badenkaart aan te schaffen. Deze kaart geeft je de mogelijkheid om twaalf keer naar eigen keuze te komen zwemmen bij Rhienderoord. Deze is ook langer geldig en geeft je wat meer vrijheid in de keuze om te gaan zwemmen.

De maandkaart heeft Chantal enthousiast gemaakt voor het zwemmen en ze is van plan om vaker te gaan zwemmen. ”Het is leuk om door zo’n winactie kennis te kunnen maken met het zwemmen en het zwembad.” voegde ze toe. Het is altijd leuk om mensen enthousiast te kunnen maken voor een sport en het geeft maar al te goed aan dat zwemmen en sporten in het algemeen leuker kan zijn dan je denkt.

Houd onze social media pagina’s in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van dit soort winacties.

 

Deel dit bericht