Maatje gezocht voor Hakan!

maatje gezocht

Hakan zoekt een maatje.

Onze verenigingsondersteuner/combinatiefunctionaris Lotte is onlangs bij Hakan langs geweest. Hakan is slechtziend en heeft de ziekte van RP. Dit is een ziekte waarbij het netvlies en pigmentblad van het gehele netvlies zijn aangedaan. Dit leidt tot een toenemende uitval van het gezichtsveld en afwijkende oogfunctietesten.

Hakan is op zoek naar een maatje die met hem kan gaan wandelen of fietsen (hij heeft zelf een tandem), sporten, een kop koffie drinken of andere ontmoetingsactiviteiten met hem kan gaan doen. Hij wil graag meer bewegen en is vooral op zoek naar een maatje om eenzaamheid tegen te gaan….

Ben of ken jij iemand die met Hakan op pad zou willen gaan? Stuur dan een mailtje naar: lotte@sportkompas.oplevering4u.nl.