Meiden voetbal is echt gaaf!

foto Peter Lous

Namens de Eerbeekse Boys delen wij dit bericht:

Dit jaar vindt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi weer plaats op de velden van Eerbeekse Boys. De organisatie hoopt dit jaar veel meiden te mogen begroeten die mee komen doen. Want voetbal is gewoon erg gaaf!

Bij Eerbeekse Boys voetballen al een flink aantal meiden, maar de club is altijd op zoek naar meer meiden. Daarom willen de meidenteams van Eerbeekse Boys alle meiden uit Eerbeek en omgeving uitnodigen om kennis te komen maken met de leuke sport voetbal.

Meetrainen met de meiden

Ga je meedoen aan het schoolvoetbaltoernooi, maar ken je de regels niet precies? Heb je nog nooit gevoetbald en wil je weten of voetbal wat voor jou is of wil je gewoon een extra training? Het kan allemaal! Je bent van harte welkom om tijdens de volgende trainingen mee te komen doen:

  • woensdag 3 april van 18:00 – 19:00 uur
  • woensdag 10 april van 18:00 – 19:00 uur

Opgeven kan (vóór 2 april) via meidenvoetbal@eerbeekseboys.nl. Dit mailadres mag je ook gebruiken als je een vraag hebt.

Coördinator meidenvoetbal gezocht

Eerbeekse Boys is nog op zoek naar een nieuwe coördinator meidenvoetbal. Lijkt deze functie jou wel wat? Kijk dan gauw op de website voor meer informatie.

We hopen je te zien op de velden van de Eerbeekse Boys!

Deel dit bericht

Zondag Veteranen Eerbeek in het nieuw.

Namens de Eerbeekse Boys delen wij dit bericht: Dit jaar vindt het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi weer plaats op de velden van Eerbeekse Boys. De organisatie hoopt dit jaar veel meiden te…