Merina zwemt van Den Helder naar Texel

Merina (2)

De afgelopen maanden traint Merina Meijer vele uren in het zwembad van Brummen en dat is menig bezoeker niet onopgemerkt gebleven. Merina heeft als doel om 11 augustus de afstand tussen Den Helder naar Texel over te zwemmen. Dit doet zij voor het goede doel “Spieren voor Spieren”.

Als moeder weet Merina hoe fijn het voor een kind is om zich vrij te kunnen bewegen. Haar dochter rent, springt, speelt en achtervolgt haar de hele dag. Kinderen moeten wat betreft Merina onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen zodat zij zich onbezorgd kunnen bewegen en zij een hogere kwaliteit van leven krijgen.

Met weinig zwemconditie en techniek onder de knie heeft Merina zich ingeschreven voor deze bijna onhaalbare zwemtocht. Met nog een aantal maanden om te trainen en de techniek te verbeteren maakt Merina al aardig progressie en wordt het einddoel ook haalbaar.

Het team van Rhienderoord is supporter van Merina en van Spieren voor Spieren. Zij sponsoren Merina in de vorm van een onbeperkt zwemabonnement. Dit zwemabonnement is tevens voor iedereen in de maand april te verkrijgen met 10% korting.

Wij wensen Merina heel veel succes met dit geweldige initiatief!

Meer informatie is te vinden op de site van Denhelder Texel.

Deel dit bericht