Nationale Diabetes Challenge nieuwe planning

29-08-2017 NED: Nationale Diabetes Challenge, Ouddorp
Diverse gezondheidscentra, huisartsenpraktijken en fysiotherapie praktijken zijn met ondersteuning van de BvdGF gestart met een lokale wandel challenge. De grote finale vindt plaats op 30 september rond Papendal.
29-08-2017 NED: Nationale Diabetes Challenge, Ouddorp Diverse gezondheidscentra, huisartsenpraktijken en fysiotherapie praktijken zijn met ondersteuning van de BvdGF gestart met een lokale wandel challenge. De grote finale vindt plaats op 30 september rond Papendal.
Uitstel NDC/ NCC
Op dit moment zorgt het coronavirus voor een grote belasting op iedereen die in de zorg werkzaam is. Wij begrijpen dat de aandacht nu uitgaat naar andere zaken dan de organisatie van een lokale challenge. Daarnaast is het organiseren van informatie- en wandelbijeenkomsten de komende weken af te raden. Dat geldt zeker voor de kwetsbare doelgroep die we met de Nationale Diabetes Challenge en de Nationale COPD challenge bereiken. Daarom maken wij graag even een pas op de plaats. Wij hebben besloten om de start van de challenge uit te stellen.

Wilt u meer informatie? Klik dan HIER.

Deel dit bericht