Nieuw! PSB Vitaal

meghan-holmes-buWcS7G1_28-unsplash

PSB vitaal is een beweegaanbod bij PSB (Personal Sports Brummen) met laagdrempelige en toegankelijke beweegactiviteiten, waar het naast samen bewegen ook draait om gezelligheid en plezier. Iedereen is welkom en samen kunnen we kijken dat iedereen prettig deel kan nemen aan leuke beweegactiviteiten.

Wanneer
Tweemaal vast in de week wordt er een activiteit georganiseerd. Op dinsdag van 9:00 tot 10:30 met telkens afwisselende activiteiten zoals bijvoorbeeld wandelen, fietsen of een bootcamploop en op donderdag van 9:00 tot 9:45 een circuittraining met aansluitend de gelegenheid voor een kop koffie of thee. Daarnaast is een keer in de twee weken op woensdagavond van 18:45 tot 19:45 een beweegactiviteit gepland, met ook telkens wisselende activiteiten. Deze woensdagen zijn 11 mei, 25 mei en 8 juni

Periode
In de week van 2 mei is het aanbod begonnen en zal doorlopen tot in de week van 6 juni

Aanmelden
Om mee te doen met PSB vitaal kunnen mensen een mail sturen naar psbbrummen@gmail.com of bellen/appen naar 06-19607465 (Tom Willemsen).
Deelnemen aan PSB vitaal is volledig gratis voor iedere deelnemer.

Waar
De activiteiten worden georganiseerd bij de indoor locatie van PSB op de Mercuriusweg 11 in Brummen of bij de outdoor locatie van PSB op de Knoevenoordstraat 21 (precieze ligging wordt verder uitgelegd na aanmelding)

Deel dit bericht

Nieuw bestuur Eerbeekse Boys

PSB vitaal is een beweegaanbod bij PSB (Personal Sports Brummen) met laagdrempelige en toegankelijke beweegactiviteiten, waar het naast samen bewegen ook draait om gezelligheid en plezier. Iedereen is welkom en samen…