Nieuwe presentatiekleding voor het eerste elftal van Sportclub Brummen

eerste-elftal-Sportclub-Brummen-2

De hoofdselectie van Sportclub Brummen heeft onlangs een nieuw presentatietenue in ontvangst mogen nemen van Steenbergen Metaalrecycling in Brummen. Sportclub Brummen is blij met dit fantastische gebaar van het Brummense bedrijf, waarvan eigenaar Daniël oud-doelman van het eerste elftal is. Als erkentelijkheid hiervoor is een attentie overhandigd.

Sportclub Brummen hoopt dat het eerste elftal de opmars in de 4e klasse F kan blijven voortzetten en wenst zowel het team als Metaalrecycling veel sportief en zakelijk succes toe.

Namens stichting Sportkompas aan het eerste elftal en alle betrokkenen: veel plezier met het nieuwe presentatietenue en veel succes op sportief en zakelijk gebied!