Nieuwe sponsoren voor Bruvoc Heren 1 en Meisjes A

Heren 1 Bruvoc vd Beek-website

Volleybalvereniging Bruvoc staat bekend als een gezellige vereniging, met veel betrokken leden. Velen van hen dragen een steentje bij, onder andere door het oppakken van een bestuursfunctie of het meedraaien in een van de vele commissies. Vanuit die betrokkenheid starten ook veel sponsoractiviteiten voor de vereniging.

Vanaf dit seizoen is Van der Beek’s metaalwerken shirtsponsor Heren 1 en stak het team helemaal in het nieuw.

Van Veluw Transport verzorgde nieuwe inspeel-shirts voor Meisjes A.

Beide teams kregen de kleding officieel overhandigd op zaterdag 3 november j.l. Na de officiële plichtplegingen – zoals op de foto gaan met het team – speelden de teams allebei (toevallig) hun wedstrijd tegen WIK uit Steenderen. Na een spannende wedstrijd moesten beide teams hun meerdere erkennen in de tegenpartij: allebei verloren ze de vijfde set en daarmee ook hun wedstrijd met 2-3.