Nieuwe trainer voor SJO Oeken Brummen vrouwen

Brummen trainer
Omdat specifiek werd gezocht naar een trainer of trainster die midden in de groep durft te staan en de groep goed kan uitdagen, wilde de SJO Oeken Brummen in haar zoektocht naar een nieuwe trainer voor de VR1 niet over een nacht ijs gaan. Bij sommige kandidaten was er gewoon niet de bekende “klik” en voor weer andere trainers kwam het team gewoon te vroeg op hun pad. De VR1 komt na twee kampioenschappen in drie seizoenen nu uit in de 2e klasse Cat. A van de regio Noordoost.
Vorige week hadden coördinatoren vrouwenvoetbal en aanvoerster Jaimy Gardien echter een goed gesprek met Raymond Lenting (35) uit Doetinchem. Bij dit gesprek was meteen sprake van de gewenste klik; beide partijen durfden elkaar vanaf het begin al flink voetbalinhoudelijk uit te dagen – en dát was nou precies waar naar werd gezocht!
Raymond Lenting – neef van coördinator vrouwenvoetbal Eddy Vermaat – is oud profvoetballer. Bij toeval kwamen beide heren erachter dat de een op zoek was naar een trainer en de ander naar een leuk team. Raymond begon zijn loopbaan als keeper bij jeugdopleiding van de Graafschap; na enkele seizoenen te hebben gespeeld bij de selectie van de superboeren kwam hij ook nog uit voor NEC en AGOVV. Na zijn profcarrière is Raymond als keeperstrainer ook nog lang verbonden geweest aan de Gelderse Keeperschool (GKS), waar veel topkeepers zijn opgeleid.
De verantwoordelijken voor het vrouwenvoetbal bij de SJO Oeken Brummen, Eddy Vermaat, Joop Schijf, Roy Jurriëns, alsmede teamcaptain Gardien zijn ontzettend blij dat de door hen gekozen weg heeft geleid naar een trainer die past bij de groep; de SJO Oeken Brummen wenst Raymond en de meiden van de VR1 enorm veel succes en met name ook veel plezier toe voor het komend seizoen.
Deel dit bericht