Nieuwjaarsreceptie Sportclub Brummen weer online gehouden

brummen inside tafel opname-1

Ook dit jaar kon de nieuwjaarsreceptie van Sportclub Brummen gezien de omstandigheden niet in de kantine plaatsvinden. En net als vorig jaar werd besloten om deze online te houden. 

Zaterdag 15 januari 2022 was de tweede editie van Brummen Inside te zien op het YouTube kanaal van Sportclub Brummen. Deze stond volledig in het teken van de nieuwjaarsreceptie. 

In de studio werd er door presentator Arjan Eikelboom en voorzitter Paul Busser samen met diverse gasten teruggeblikt op het afgelopen jaar, vooruit gekeken naar het nieuwe jaar en werden de 2 jubilarissen thuis bezocht en gehuldigd. Ook werd de winnaar van de Harry Hasselbach trofee bekend gemaakt. In een prachtig decor werd samen met de gasten uitgebreid aandacht besteed aan onder andere de jeugd, de activiteitencommissie, de kantine en het 110-jarig jubileum in 2022.

Erg leuk was het item waarin Luuk Borgonjen tijdens een potje FIFA in gesprek met jeugdleden ging. Daaruit kwamen vragen voort die in de studio aanwezige hoofdtrainer Djordi van der Hoop. 

Tijdens het programma werd er ook weer overgeschakeld naar reporter Eikie. Hij heeft de 2 jubilarissen thuis bezocht om ze te huldigen met een oorkonde en een bosje bloemen. Voor Sportclub Brummen was het belangrijk om daar ook nu aandacht aan te besteden.

Aan het einde van het programma was Mark Donatz te gast voor de uitreiking van de Harry Hasselbach trofee. “2021 was een bijzonder jaar waarin ontzettend veel gebeurd is door veel verschillende vrijwilligers. We kunnen rustig stellen dat alle vrijwilligers samen Sportclub Brummen door dit lastige jaar heen geholpen hebben. Om die reden hebben “de vrijwilligers” van Sportclub Brummen dit jaar de HH trofee gewonnen”, aldus Mark Donatz. 

Tevreden en met trots wordt er teruggekeken op deze tweede editie van Brummen Inside. Het programma is nog steeds te bekijken op het YouTube kanaal van Sportclub Brummen.

Deel dit bericht