O23 Team van het jaar bij vv Oeken

O23 vvOeken

Wat begin 2021 begon als een gerucht en wat wilde plannen over het opzetten van een nieuw vriendenteam binnen vv Oeken, met zowel eigen leden als aanwas van buitenaf, werd in korte tijd een concreet plan. In april werd door de groep en de VTC van vv Oeken besloten tot het oprichten van een Onder23 team. In no-time wisten de jongens zelfstandig stappen te zetten; Jeroen van de Bree werd als trainer vastgelegd, Erica Diekema als teamleider gevraagd en IMOZ uit Voorst als sponsor gecontracteerd.

Eind juli 2021 de eerste training en voorzichtige wedstrijdjes in deze samenstelling. De 24ste van die maand de eerste post op Insta en daarmee een inspiratiebron voor vele andere Oeken-teams. Naast een mooie aansluiting tussen de junioren en de senioren is de groep ook erg actief in vrijwillige functies binnen vv Oeken. Bijvoorbeeld in de rol van het trainen en coachen van onder andere de JO15 en JO17 en het fluiten van wedstrijden.

Een team waar humor een belangrijke schakel vormt in voetbalsucces. Een groep die niet meer weg te denken is binnen vv Oeken en een aanwinst voor de vereniging en het clubhuis is en wat ons betreft blijft. Met inmiddels 35 Oekenleden in de Onder23 leeftijd is en blijft deze nieuwe voetbalvorm een belangrijke voor de club.

Het bestuur van vv Oeken heeft dan ook unaniem besloten om Oeken Onder 23 uit te roepen tot team van het jaar. Uit handen van bestuurslid Voetbalzaken Bob Mulder ontvingen de spelers en trainer tijdens hun training de bokaal en een passend kratje. Uiteraard hopen we na één van de komende thuiswedstrijden met het team te proosten op deze eervolle titel.

Deel dit bericht